lördag 29 mars 2008

Är hon inte söt?

Little Friend Mouse- ännu ett fantastiskt gosedjur från engelska Jellycat. Där finns hur mycket fina, rara,roliga, personliga, uttrycksfulla kramdjur som helst.
Åker ju till London i Maj. Då får jag väl kolla lite på Hamleys som har en hel avdelning med bara kramdjur. Hamleys etablerades redan 1760 och är väl värt ett besök för uppskattade presentköp till egna barn eller andras ungar.

3 kommentarer:

Jellon sa...

Och ännu en sötnos. Vilka personliga små gosedjur. Så underbart det låter med en Londonresa. Jag och min mamma åkte dit en kortvecka för några år sedan. Det var en helt underbar tripp tillsammans som vi aldrig kommer att glömma. Trevlig lördag! Kram Jellon

Margareta sa...

Ja du jellon.Tillsammans med en väninna tillika florist ska jag åka till Chelsea Flower Show. En dröm jag haft i många år. Har du inte varit in på RHS hemsida måste du göra det.Där kan du se fantastiska trädgårdar i alla stilar och storlekarfrån tidigare utställningar.

Jellon sa...

Ahh! Chelsea Flowe Show!!!! Det var Londonresa det. Jösses så underbar resa. Och att resa med ett eget proffs är ju toppen. Ska absolut in och kolla på RHS.