måndag 2 februari 2009

Lust till förändring




Dags att förändra nåt hemma. Funderar nu på att göra om lite hemma eftersom vi fått ett rum över, nu när sonen är down-under.Vi har tre sovrum. Två mindre och ett större. Eftersom vi varit i behov av arbetsplats så har det varit mycket kompromissande. Jag har ju dessutom tagit hem min flygel som är utrymmeskrävande. Stort vardagsrum men ändå.
Är också i stort behov av att rensa upp lite. man samlar på sig grejer och är man dessutom inte i form så gör inte det saken bättre.
Funderar på att ta det minsta sovrummet, som nu är vårt sovrum och göra det till mitt rum. Ett rum med kvinnlig feminin touch.Kombinerat som gästrum. Funderar på ny tapet. Nåt blommigt gärna i puderrosa eller beige. Nuförtiden kan man ju surfa runt och titta på tapetprover. Bl a hos Måleributiken där du också kan beställar ejäla tapetprover för 20:-/st. De två första gratis. Tapeten från bilden är fin, men har inte sett den i verkligheten än. Kommer från Nina Campbell. Lite om just henne hittade jag på Sköna Hems hemsida. Registrera dig gärna till deras nyhetsbrev. Trevlig läsning och bra tips. Gillar hennes stil. Bild nr 2 visar både tapet och tyg från Nina Cambell

Inga kommentarer: